Home Werkwijze Klachten Het zenuwstelsel Baby's & Kinderen Veelgestelde Vragen MyoVision Scan Contact

Welkom bij Chiropractie Wellness Centrum,

Chiropractie Wellness Centrum behandeld naast rug- en nekpijn nog vele andere klachten waarvan de oorzaak met de wervelkolom en het zenuwstelsel te maken heeft.

De hersenen, de ruggenmerg en de zenuwen zijn samen verantwoordelijk voor de besturing van het gehele lichaam. De zenuwen geleiden signalen vanuit de hersenen via de ruggenmerg naar de rest van het lichaam. Als een zenuw verbinding tussen de hersenen en het lichaam niet optimaal is kan dit dus leiden tot een slechte gezondheid.

Een veel voorkomende oorzaak van zo’n slechte zenuw verbinding zijn de bewegende ruggenwervels die om ruggenmerg heen zitten. Omdat deze wervels zo dichtbij de ruggenmerg de zenuwwortels zitten kan te veel of juist te weinig beweging er voor zorgen dat de deze wervels langs de zenuw schrapen of de zenuw irriteren. Dit kan de zenuw verbinding tussen de hersenen en het lichaam verstoren. Dit noem je een subluxatie.

Deze subluxaties kunnen de oorzaak zijn vele gezondheidsproblemen. Druk op de zenuwen kan leiden tot ongevoeligheid, zwakte, slecht functioneren van organen en weefsels, Hoge bloeddruk en zelfs pijn.

In plaats van deze klachten met pijnstillers of andere chemicaliën te maskeren richt een chiropractor zich op de oorzaak van de klacht en kan zodoende uw klachten verminderen of geheel wegnemen.

Met vriendelijke groeten,

Wellness staff

maak een afsprak

Adres 1

Vlietlijn Health Club
Zoeterwoudseweg 7H
2321 GL Leiden

Tel: 071 542 52 23

Openingstijden Leiden
Maandag 11.00 t/m 19.00
Woensdag 09.00 t/m 13.00

Adres 2

Chiropractie Welness Centrum
Broersvest 127
3111 EE Schiedam

Tel: 010 304 73 82

Openingstijden Schiedam
Dinsdag 09.00 t/m 19.00
Zaterdag 09.00 t/m 17.00